Flight attendant?

dinsdag 18 augustus 2015

Hey lieve Lot,

Laatst ontving ik gelukkig een filmpje dat van jou was gemaakt waar je instructies gaf als cabin crew member. Wauw wat deed je dat super goed. Je uitspraak was perfect, je presentatie heel duidelijk. Het was ook wel heel fijn voor mij om je weer eens te zien. Het is al zo lang geleden. Je bent nog steeds dezelfde mooie en lieve meid waar ik super trots op ben. Ze  hebben bij de vliegmaatschappij maar geboft dat je voor ze werkt.

Zover ik kan zien werk je nu bij een groot en luxe hotel maar ik weet het niet zeker. Ik krijg ook signalen dat je verder bent gaan studeren. Maar ja, ik tast dus helemaal in het duister. Misschien kan je af en toe zo’n filmpje voor mij maken en mij even bij te praten 😉

Ik mis je lieve Lot, hoop dat we elkaar weer snel zien en spreken. Het duurt enorm lang zo. Je maakt allemaal belangrijke stappen en ik kan het alleen maar op een afstandje volgen. Af en toe vang ik een glimp op maar meer is het niet.

Hoop dat je mijn kaarten ontvang die ik zo af en toe stuur. Als je hulp nodig hebt hoop ik dat je me wilt bellen of mailen. Maar vooral toch ook om weer eens wat af te spreken.

Hou van je en mis je

liefs papa

xxx