Geslaagd ?!

zaterdag 5 september 2015

Hey Kanjer,

Ik heb via via gehoord dat je geslaagd zou zijn. Ik heb ook een foto met een vlag en jouw rugzak en jou ervoor ontvangen dus ik neem aan dat dit betekent dat je je studie hebt afgerond. Super joh zo’n bachelor rechten. Ik ben echt mega trots op je. Is het een beetje gegaan zoals je had verwacht? En weet je al wat je nu gaat doen? Of ben je al aan het werk? Ik vermoed van wel maar ik weet het niet. Hoop het snel van je te horen.

Wij zijn met Vantage gestaag aan de weg aan het timmeren. Het aantal afspraken groeit, de interesse ook. Maandag mag ik een presentatie geven voor een start up award wedstrijd. Best spannend. Zou je hulp goed kunnen gebruiken.

He, als je hulp nodig hebt om je weg te vinden, ergens geïntroduceerd te worden of je gewoon wilt sparren, hoop ik dat je me weet te vinden. Ik denk dat ik wel het nodig voor je kan doen en wil dat ook graag doen.

Ken je trouwens de website www.ted.com? Daar kan je heel veel interessante dingen vinden over ook jouw werkgebied. Zijn echt veel supergave presentaties daar.

Hoop snel van je te horen. Weet dat ik heel veel van je hou en dat ik je enorm mis.

liefs papa XXX